Cik Nor Miss Nor: Segmen Jom Follow Reramai by Hany

KaWaN YaNg SeTiA

Friday, November 18, 2011

Segmen Jom Follow Reramai by Hany

Dimulai dengan Bismillah...
Assalamualaikum w.b.t..




Syarat-syarat

1. Follow blog miss Hany.
2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry miss Hany nie.
4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry korunk. Takmau pon tak pa.
5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan diorang tau :) Lagi banyak lagi bagus
6. Letak link entry korunk kat comment box miss Hany
7. Miss Hany akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)

Tarikh tutup akan diupdate kendian.. =)

+diAhOntHeblOg+
.. afifahramli ..
...~~ tUciN tIut...~~

Diakhiri dengan Wassalam..


Like or comment maybe ?

3 PeNGuLaS:

Hany Rara said...

tenkiu dear for joining..jom bw meh :)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

dtg dr segmen n follow..keep in touch

nita said...

Salam...
Hye! Nita blogwalking sini.
And also follow dr segmen yg same.
Kalau sudi, singgah lah balik yerr ?
Hehe.. Btw, nice blog! Segmen Follow Reramai

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor