Cik Nor Miss Nor

KaWaN YaNg SeTiA

Monday, March 20, 2017

I'm Alone

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t.

I'm Aloneeeeee..... Hari nie Nor keseorangan dekat unit nie.. Wahhh seronok nye... Barula dapat update blog dengan aman.. Takda lah orang nak dok jeling2 dok taip apa kan.. ye dak???

Nor rasa macam nak meluahkan perasan je sekarang nie.. Nor rasa macam nak jerit pon ada gak nie.. Sebab dah terlalu lama pendam kan perasaan nie.. Nak luah kat laki pon, dia bukan boleh buat apa pon.. So Nor luahkan jela kat sini ye.. Harap Kawan-kawan sume boleh lah layan kejap ye.. heehehe..

Nor bukan nya apa.. Sejak akhir-akhir nie, Nor rasa geram yang amat.. Nor rasa Nor buat keja kat unit nie sorang2.. Bila nak buat 5S untuk unit sendiri, mesti lah semua dok gotong royong kan.. Tapi unit Nor nie, hurmmmmmmmm............

Unit Nor nie ada 5org semua nya. 2 lelaki, 3 perempuan... Tapi yang bergerak Nor sorang je..Sedih tau.. Diorang tak nampak ke Nor dok angkat fail sorang2.. Takda langsung nak membantu.. Yang laki jangan harap la.. Nama je anak jantan tapi aishhhhhhh.. Malas nak cakap... yang sorang 2 dah berumur sikit, takde lah Nor nak suruh die kan.. Yang sorang lagi nie, asyik CUTI, EL, MC.... Adoiiiii lagi lah Nor sakit hati...

Padahal dah bagitau dia dah. Minggu depan nak pindah kan fail... Tak tahu lah dia buat2 lupa ke apa kan.. Terpaksa lah Nor buat sendiri... Taq fail buat sendiri, Index fail lagi... Kadang2 Nor tension betol lah dengan diorang nie.. Rasa macam nak keluar je dari unit nie.. Nak tukar unit laen.. Biar diorang rasa bila takda yang nak buat 5S lagi.. Susun2 fail dan seangkatan dengan nya..

Nor sedih lah bila dapat ofismate yang macam nie.. Rasa macam tak seronok je.. Tak macam opis Nor dulu2.. Kalo kata nak buat 5S, semua dok busy buat 5S.. Takda lah macam diorang nie.. Kata nak 5S, boleh pulak diorang buat tak tahu dan buat keja laen... hurmmmm..... bosannnnnn

Takpalah Nor redha jela kalo dah perangai diorg macam nie.. Walaupon Nor rasa kadang2 macam nak menangis bila angkat fail sorang2.... T___T..

Thanks lah kat kawan2 yang sudi membaca luahan Nor pagi nie..

Diakhiri dengan Wassalam,....


Like or comment maybe ?

Thursday, November 24, 2016

Bantuan komuniti

Dimulai dengan Bismillah...
Assalamualaikum w.b.t

Lama betul xupdate blog.. Yela mana tak nya, bila da kerja gov nie abis semua laman web disekat nya... Da xdapat nak update pe2..  😢😢..

Rindu plak nak berblog balik.. Huhu
Panjang pulak hujah pg2 nie..  Xpela..  Nor sebenarnye nak ajak korunk2 sume tuk join 1 biz nie.. Tu pon kalo teringin nak join la..  Nor xpakse pon.. Xpela korunk klik la link kat bawah 2.. Dan baca sendiri ye.. Huhuhu

BARU LANCAR - Income 100% ke Bank ANDA. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat. * Produk diskaun (lebih RM20) ** Web iklan Percuma *** Peluang Jana Income RM 6,250.00 di Stage-3 ##DAFTAR SEGERA  www.DanaNiaga2u.com/ecah88

Selamat mencuba ye.. 😁😁

Diakhiri dengan Wasalam..


Like or comment maybe ?

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor