Cik Nor Miss Nor: Segmen: Arm'z ajak komen blog aku!!

KaWaN YaNg SeTiA

Thursday, August 18, 2011

Segmen: Arm'z ajak komen blog aku!!

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t..

Sambil dok ngadap komputer, bukak blog bagi mengisi mase terluang yang ada.. Belek sana belek sini.. Terbaca pulak Segmen yang dibuat oleh incik Arm'z nie... Daripada dok melanguk je, baek aq join.. huhuuh...

* * * * * * * * * *
* * * * * * * * * *
Tapi die suruh citer pulak asal usul blog nie... hhuu.. hmmmm * nak citer pasai pe erk... ermmm*

Oke2.. Blog nie ditubuhkan awal taon nie.. Mula2 buat tue, tak bape nak aktive sangat *padahal takde story nak citer..wawaaw*.. Stat aktive balek bulan 6... huhuhu...

Blog nie mengisahkan tentang diri aq dan orang sekeliling aq.. Bende yang aq minat ke.. Aq rase nak kongsi, aq kongsi je... Tak kesah orang nak cakap pe2 pon... heheheh..

Blog nie takde unsur2 yang tak sepatutnye oke...

Tue jekot.. aq pon tak tau nak citer pasai pe lagi... hahaha..

Oke incik Arm'z, saya da join segmen awk... Sile2 lah komen yea... hhahaah.. =p

* * * * * * * * * *



Saje je nak tag name korunk... So sile2 lah menjoin diri korunk yea... Pease.. (^_^)v


Diakhiri dengan Wassalam..


Like or comment maybe ?

4 PeNGuLaS:

Arm'z said...

Cik Shana. Terima kasih sebab sudi join. Tapi awk salah letak url tu. yang ini sebetulnya http://sha-na39.blogspot.com/2011/08/segmen-armz-ajak-komen-blog-aku.html. awk tertinggal segmen.

Nak komen terus la..huhu..
1. Kalau boleh saving energy tu rasanyer xpayah kot. Sebab menganggu pembaca nak baca blog kita. Lagipun xada pun saving energy.. Tetap guna karen juga kan...hehe

2. Perasan tak. Kalu kita scroll ke bawah.. mesti ada something ka. mcam xde penghujung blog. Ini disebabkan cik sha na guna arrow ni.

tu je nak komen. Tapi jangan ambil hati plak... Kita sama sama mengubah ke jalan yang lebih baik... yahhh....

Thank join my segmen. Nantikan contest plak yer.. Ada hadiah...

NoR said...

oyeke...xletak ekk.. sori le tetibe ada keje lak td.. 2 yg pkai tulis 2 xbace pon.. hhehe.. thanks 4 de komen..huhuhu

EjAt_mU89 said...

dtg dr segmen yg sme...
jln n follow cni..
nice blog..
teruskn ber'bloging' hehehe

miss lyzeer said...

hye..miss dari segmen yg sama. asalnya nk follow dulu bru nk komen tp button follow tu x leyh tekan.. hurmm, nanti miss follow lain lah ye.

arms dah bg green light boleh komen..hehe.

1) Miss suka warna blog ni, nice, sweet, comel

2) tulisan pun x de masalah..cam tema pulak kan, kaler biru..hehe

3) mula2 miss igtkan background dia kaler putih..rupa2 ada theme. berat kot background dia...sebab tu lambat kua

4) kalu boleh, word verification kat komen box x yah letak kot..sebab byk org x suka..melambatkan proses komen =)

5) kat arrow tu..tulisan dia panjang, susah pulak miss nk tekan apa2 button

ok, overall miss sgt suka blog ni. segala komen adalh untuk kebaikan bersama

peace no war..jom kutuk blog miss pulak..hehe

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/armz-ajak-komen-blog-aku.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor