Cik Nor Miss Nor: Berpuasa 1 menyeronokkan..

KaWaN YaNg SeTiA

Tuesday, August 2, 2011

Berpuasa 1 menyeronokkan..

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t..

Berpuasa 1 menyeronokan... Agree or not??? AGREEEE!!!!!!!..

Masing2 mesti ada cerite menarik berpuasa time kicik2 kan.. Mesti ada, takkan lah takde langsung... Tak caye lah kalo korunk kate takde.. huhuhu..

Aq lak banyak citer2 menarik nie time kicik2 lu... hihihi..


BUNGA API

Ingat lagi, time kicik2 dulu... Aq main lah bunga api.. Tengah seronok2 main tue, jiran aq tue plak pegi acah2 bunga api tue dekat aq... Aq tau lah time tue aq baru tadika.. Abis terbakar ko, aq punya baju kat dada lak tue... Dah belobang baju aq tue.. isk..isk..isk..

Terus aq berlari masuk dalam umah.. Mesti lah menangis takkan lah ketawa lak kan.. Selamat kicik jerk api die.. Sampai meninggalkan kesan di dada ku.. Tapi skang kesan tue pon dah ilang.. Alhamdulillah...


PONTENG POSE

Yang nie, mesti ramai yang penah buat kan... Mesti punyer lah... heheh..

Time nie aq tak ingat lah aq darjah bape... Aq dengan akak aq time nie (tak ingat sape ajak sape).. Tengok line clear, sume lepak kat luar umah.. Kitorang berdua pegi lah ke dapor dengan senang ati nyer..

Dengan tidak tahan dengan cuace kepanasan di luar sane, kitorang pon bukak lah peti ais... Fuhhh lega tekak setelah teguk air sejuk.. Punyer lah tak nak bagi diorang sume dengar bunyi bising kat dapor...

Dengan berhati2 nyer kitorang minum akhirnyer terkantoi sudah dengan my dad... huuhhu... Maybe die tengok kitorang sudah menghilangkan diri kot... huhhuh...

Bijak anak2 ayah nie kan.. Melarikan diri time sume sibuk2 tengah kemas halaman depan.. hehheh..

Tue lah bile pikir2 kan balik time kicik2 lu.. Memang lawak giler... Sebenarnyer banyak lagi citer aq time pose nie.. Takkan lah nak citer sume nyer kan... Aq citer setakat nie jela dulu yea... (^,^)v (peace kacang peace)



Diakhiri dengan Wassalam...



Like or comment maybe ?

2 PeNGuLaS:

petuapakar said...

tak mo ponteng pose...

NoR said...

dulu kala jerk.. skang xlg.. hehehe

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor