Cik Nor Miss Nor: 4 ari je lagi

KaWaN YaNg SeTiA

Monday, June 25, 2012

4 ari je lagi

Dimulai dengan Bismillah...
Assalamualaikum w.b.t..

Lame nyer Nor tak update blog nie.. Rase cam dah malas jerk nak update... Tak de story lah nak ceciter... =)..

Errmmm.. Pe yang 4 ari lagi nie??? Next week Nor dah berpindah ke Seremban... Adoiiii malas nyer nak pegi opis Seremban tue.. =(

Ada rase best ada rase tak best.. Yang best nyer ari2 boleh jumpe tunang ku sayang.. Tapi yang tak best nyer.... Biarlah rasia... Tak perlu kot cakap perihal opis kat sini... Diam2 sudehhh...

Tapi Nor tetap rase tak suke... Budak yang buat surat rayu nak balik Seremban, tak nak pulak die tarik.. Nor yang langsung tak buat surat ditarik nyer... Tue la nasib name nyer kan... Adoiiiyaiii...

Diakhiri dengan Wassalam...


Like or comment maybe ?

2 PeNGuLaS:

Pn. Sheila@CC said...

best la tu dpt jumpa tunang tersayang... hehe

NoR said...

memang best kak... ari2 boleh dating... hahhaha

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor