Cik Nor Miss Nor: Muke same panjang jodoh ke???

KaWaN YaNg SeTiA

Thursday, May 24, 2012

Muke same panjang jodoh ke???

Dimulai dengan Bismillah...
Assalamualaikum w.b.t..

Betol ke kalo muke kite dengan pasangan kite hampir sama, panjang jodoh???? Nor rase macam tak caye jerk... Korunk rase macam ne plak?? Ibu n ayah Nor muke langsung tak sama... Tapi panjang jerk jodoh diorang... Bahagia je Nor tengok diorang... Tak penah gado... 

Sorry 2 say lah... Tapi Nor takkan percaya bulat2 dengan statement di atas... Susah Nor nak percaye dengan sume nie.. Sebab pernah terjadi sendiri dengan Nor...

Dulu kawan2 Nor ada cakap.. Muke Nor dengan Ex Nor same... Tapi ape pengakhiran yang Nor dapat... Putus di tengah jalan jugak... Tak panjang pon jodoh kitorang... Sejak tue Nor malas nak amek pusing kalo orang cakap muke Nor dengan my future husband plak yang same...

Sekati lah pe orang nak cakap... Same ke ape ke... Ada Nor kesah... Tak kesah pon.. Janji kitorang bahagia bersame... =)

Diakhiri dengan Wassalam...


Like or comment maybe ?

1 PeNGuLaS:

Cik Cammy Lia said...

tu kate org2 tua je..jgn percaye sgt kang jadi syirik lak..ahaks..

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor