Cik Nor Miss Nor: Trip ke Penang

KaWaN YaNg SeTiA

Tuesday, January 3, 2012

Trip ke Penang

Dimulai dengan Bismillah...
Assalamualaikum w.b.t..

SELAMAT TAHUN BARU kawan2 sume... Belom terlambat lagi kan Nor wat ucapan tahun baru nie... heheh... Ala baru 3hb.. Macam tak percaya jekan... Dah masuk tahun baru...

Ari nie Nor bukan nak bercerita pasal tahun baru... Cume nak share pasal Nor pegi bercuti di Penang bersama kawan2... Besh wooo... First time Nor pegi bercuti + sambut tahun baru bersama kawan2.. Walaupon tak kenal sangat ngan diorang tapi perangai diorang pon giler2 lah jugak... Sonok bangat... hehehe...

Kitorang bertolak ari sabtu pagi... Dalam kol 7.30 kitorang gerak... Nak pegi jemput 3 lagi jejaka malaya kat mana tah... Lupe plak... hihhi... Then dari situ dok lepak2 sampai lah kol 9lebih rase nyer...

Kitorang bergerak dalam 2 buah kereta... Ala tak ramai pon yang pegi... Dalam 6 orang jerk... 4 lelaki 2 pompan... Kami pon teruskan perjalanan ke Penang... Sampai ke Penang dalam kol 2 petang... Wah laju tak mamat tue bawak... Memang macam F1 lah die bawak kete tue... Huuu ilang nyawa Nor kejap dok belakang...

Sampai2 sane kitorang terus cari hotel.. Punyerlah payah nak jumpe hotel yang kosong... Sebab nyer banyak2 mamat motor kat situ... Kitorang ingat nak cari hotel dekat pantai Batu Feringgi 2... Tapi disebabkan banyak mamat motor, so tak pat lah kitorang nak dok situ...

Alih2 dapat cari pon yang kosong dekat2 ngan town.. Juh sikit lah dari pantai... Dapat jumpe pon dalam kol 8lebih... Giler la penat sihh...

Oke lah korunk... N3 seterusnyer barulah Nor share kan gambar2 kitorang yea... Nak citer pon macam panjang pulak... Kang penat plak korunk nak membaca... hihhi...

Oke selamat melayan gambar di N3 seterusnyer nanti... Oke babai...

Diakhiri dengan Wassalam...


Like or comment maybe ?

3 PeNGuLaS:

SiBudakKurus said...

awat tak habaq nak mai penang.huhu

NoR said...

knp??? awk dok penang ka??? ala bende nie pon membe2 cakap last minute... huhuhu

SiBudakKurus said...

sy study usm..huhu..

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor