Cik Nor Miss Nor: Hatiku diketuk lagi

KaWaN YaNg SeTiA

Monday, January 9, 2012

Hatiku diketuk lagi

Dimulai dengan Bismillah..
Asslamualaikum w.b.t..

Syukur ke hadrat illahi kerna Nor telah berjaya melupakan sisa kisah hidup Nor bersama ex Nor... Alhamdulillah... Walaupon ada lah juga sisa2 nyer lagi... Tapi kalo Nor buat tak reti jerk mesti Nor berjaya mengharungi dugaan ini... Oke2 tak mo citer lagi kisah lalu yang 'meragut' ati kecil ku... Ayuhh kite lupakan aje kisah itu... hehhehe...

Sekarang dah taon baru, so sume nyer mestilah baru.. Termasuk lah boyfie... hheheh... Wah cepat sungguh ati Nor diketuk orang.. Yela kan tak sume orang boleh terima kenyataan bile 'ditinggalkan' gf/bf... Macam Nor lah jugak... Tapi bile Nor pikir2 kan balik... Walaupon nangis air mate darah sekali pon, die takkan kembali... So Nor pon terime lah dengan redha... Maybe die bukan yang terbaek tuk Nor & sebaliknye...

Nor terime jerk... Bagi kengkawan di luar sane, korunk tak payah lah nangis sakan disebabkan c die... Korunk kene kuatkan semangat... Idup mesti diteruskan... Cehhwahhh... Oke2... Ini di luar tajuk N3 Nor nie... hihihi...

Hatiku diketuk lagi.... Ermmm... Diketuk saje tak bermakne Nor 100% terime die sebagai boyfie baru Nor.... hehhe... Yela baru kenal kan tapi kitorang belum jumpe lagi... Wahhh takut nyer nak jumpe die... Jumpe orang baru kan, so takde kekuatan lagi nak berjumpe dengan die.... huhuhuhu...

Die memang caring orang nyer... Selaloo puji Nor 'cantik'.. *walaupon sebaliknyer.... Tapi tak tau lah kan... Pas jumpe nanti, lain plak citer nyer... Sebab tue Nor tak bersedia lagi nak jumpe orang baru.... OMG.... Camne nak buat nie.. Kalo2 die ajak jumpe... Tak tau nak bagi alasan ape lagi... Memang dalam dilema Nor skang nie...

Tadi pulak akak opis Nor nie nak kenen kan sorang mamat ngan Nor... Ohhh.. Kalo dulu Nor lah yang slaloo kenen2 kan kawan2 Nor... Sekarang kawan Nor plak yang kenen kan tuk Nor... heheh.. Maybe diorang nak yang terbaek tuk Nor kot... Die cakap mamat nie ok.. Tak tinggal sembahyang, rajin & sume yang +ve lah.. Nor on jerk... heheheh.. Coz im single... =p

Takpelah Nor terime jerk sape2 yang sanggup trime Nor dengan hati yang ikhlas... *macam da terdesak sangat la plak... huhuhu...

Diakhiri dengan Wassalam...


Like or comment maybe ?

3 PeNGuLaS:

lelamaisara said...

Ajal maut jodoh pertemuan di tangan tuhan...Baik kite baik juga la jodah kite...Insyaallah...amin....

NoR said...

aminnn... maceh kak lelamaisara.... =)

*Nor`Aine Nor`Ainun* said...

Singgah blog comel sini..=))

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor