Cik Nor Miss Nor: Pompan Tak Tau Malu

KaWaN YaNg SeTiA

Friday, December 16, 2011

Pompan Tak Tau Malu

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t..

N3 kali nie memang panas giler.. Boleh buat orang terbakar wooo... huhuhu...

Petang semalam aq dapat meseg dari POMPAN nie... Giler ko tak tau malu punyer pompan... Ishhh kalu ikutkan ati aq nie, memang aq jumpe betine nie.. Kenal pon tak tibe2 nak serang aq pehal pulak..

Dah tue tak sedar diri pulak tue.. Senang2 nak ngaku TUNANG bf aq... Boleh blah lah woiii.... Aq kenal die lagi lame dari ko lah.. Baru kenal tak sampai setahun dah terhegeh2 kat laki orang..

Macam lah takde laki solo yang ko nak amik.. Laki orang gak ko nak kebas.. Patutlah sume tak nak kat ko.. Sebab ko nie PERAMPAS tahap dewa... Bodo punyer betine....

Ko jangan ingat aq nak berdiam diri aje... Tunggu lah pembalasan dari aq n my hubby... huhh.... Jangan ingat aq akan dengar sume ugutan ko... Tak heran aq ngan pompan cam ko nie..

Kepada kengkawan sume, kolo korunk sayang dengan pasangan korunk.... Korunk jage lah betol2.. Percaya pada pasangan korunk sebelom percaya pada orang lua yang tak tau apa2 pasal korunk.. Oke.. Kalo terjumpe lah pompan yang macam nie, tolong jangan percaya 1 pon patah perkataan kat mulut die nie..

Gambar boleh di edit jangan caye bulat2 la ye... huhhu


Diakhiri dengan Wassalam...



Like or comment maybe ?

4 PeNGuLaS:

fyza_sunshine93 said...

sabar2 :)

nasha sanza said...

maranya..sabar ye..dia jeles la tu..macam tak de orang lain,hai...

NoR said...

2la psl.. nie dah sbar thp dewa da nie.. brani lak 2 kuakan gbo yg bukan2... huhhh..

farahin izzati said...

sabar okey, biasenyar kalau macam itu mereka xtahn lame punyer :)

sy sokong awk okey :)

smile ^^

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor