Cik Nor Miss Nor: Alahai atok ku..

KaWaN YaNg SeTiA

Monday, October 10, 2011

Alahai atok ku..

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t..

Sbenarnyer citer nie lame tak lame lah... Ari sabtu lepas citernye.. Cume takde kesempatan nak update jerk... huhuhu...

Citer nie pasal my grandpa... Sabtu lepas sedara aq ada wat kenduri baca yassin untuk atok2 ku pegi haji next week... Aq ingat pegi dalam pas asar ke.. Upe2 nyer pas zoho pegi umah sedara aq nie....

Punyer la awal kitorang gerak dari Tangkak menuju ke Muo.. Sesampai sane je, diorang ada buat makan2 plak.. So pe lagi melantak lah kitorang 1 family...

Makin lame makin ramai plak orang datang umh sedara aq nie... So my dad pon ajak lah pegi ke umah tok sedara aq... Alah dekat je tak sampai 5min da smpai umah nyer... Lepak punyer lepak.. Sampai time asar dalam kol5 kot, atok aq mule lah gelisah..

Bukan gelisah sebab pe pon... Die gelisah sebab lame sangat dok umh tok sedara tue... Sabo jela atok ku sorang nie... Alih2 nak tak nak kitorang terpakse lah patah balik ke umah sedara aq, tuk anta maktok je... Sebab bahtok nak sangat balik...

So kitorang 1 family pon tak pat lah nk pegi kenduri bace yassin malam tue... huhuhu... Pasal nk anto atok ku balik Tangkak... Juh tue lau nak patah2 balik... hhiihhi..


Semoga bahtok & maktok selamat pegi selamat kembali.. Doa2 kan lah cucu2 mu disini... huuhu...

Diakhiri dengan Wassalam...


Like or comment maybe ?

2 PeNGuLaS:

Kathy Tuah said...

semoga bahtok & maktok awk slmt pergi dan slmt kembali..amin..

NoR said...

Aminnn...

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor