Cik Nor Miss Nor: Aku terasa sangat (Part3)

KaWaN YaNg SeTiA

Thursday, July 21, 2011

Aku terasa sangat (Part3)

Dimulai dengan Bismillah..
Assalamualaikum w.b.t..

Ari nie, aq dah mula keje... So mood keje tue adalah sikit2.. (walaupon tak banyak sangat pon) hihihi... Tapi disebabkan minah nie, aq terus hilang mood nak buat keje.... Yang aq post tadi tuelah kat entry NIE...

Aduii tensen aq... Die dah laksanakan keje aq semalam.. Bagi lah aq pulak yang buat keje aq balik.. =(

So bagi nak cover kemarahan ku nie, aq senyum jela dan bagilah kalo die nak buat pon.. Depan orang boleh lah tunjuk... huhhh...

Sabo jela... Nak sangat buat kan, buatlah sampai puas... huhhu


Diakhiri dengan Wassalam...



Like or comment maybe ?

2 PeNGuLaS:

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Libas je nor huhuhu :D

NoR said...

kalo boleh da lme kene libas... huhuhu ;D

 
Copyright © . All Right Reserved by Cik Nor